• Ervaar de reinigingskracht van ECO Auto Cleaning! Milieuvriendelijke autoverzorging op locatie. Thuis of op uw werk. Een complete autoreiniging gewoon voor de deur.

Over ons


Welkom bij ECO Auto Cleaning Ruurlo, uw betrouwbare adres voor milieuvriendelijke autoverzorging in de regio. Bij ECO Auto Cleaning Ruurlo streven we ernaar om niet alleen uw (vracht)auto, bestelbus of camper te reinigen, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren. Met onze ECO-vriendelijke reinigingsmethode en hoogwaardige producten zorgen we voor een glanzend resultaat, terwijl we tegelijkertijd het milieu beschermen.

Of het nu gaat om een grondige interieur- en exterieurreiniging of om specifieke behandelingen zoals lakbescherming en leerbehandeling, wij zijn er voor een complete autoverzorging. Als u kiest voor ECO Auto Cleaning Ruurlo maakt u een positief verschil voor zowel uw auto als het milieu.

Bij een wasbeurt in de wasstraat wordt 350 tot 450 liter water gebruikt! ECO Auto Cleaning heeft aan 2 liter voldoende voor een totale reiniging! ECO Auto Cleaning maakt gebruik van de kracht van stoom en gebruikt geen autoshampoo.

Wij verzorgen de autoreiniging op locatie, of het nu thuis is of op uw werk. Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact. Woont u aan een drukke straat of op een hogere verdieping? Of biedt de parkeerplaats op uw werk geen mogelijkheden? Geen probleem, we halen uw auto op en brengen deze terug.

Onze diensten gaan verder dan alleen uw auto! Naast onze autoreiniging bieden we ook andere behandelingen aan, zoals diepgaande reiniging voor bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen, vloerkleden en tapijt.

Graag tot ziens!